Kulturë

Latest Kulturë News

Hapet “Shkolla shqipe” në Langnau të Kantonit të Bernës

Më datën 19 tetor 2022 u hap e pika shkollore në gjuhën

SYRI TV SYRI TV Oktober 21, 2022

Unioni i Klubeve të Futbollit Shqiptar në Zvicër u mirëprit nga Kryetari i Gjilanit z. Alban Hyseni

Unioni i Klubeve të Futbollit Shqiptar në Zvicër  në bashkëpunim me FFK

SYRI TV SYRI TV Oktober 20, 2022

UKSHFZ dhe FC KOSOVA nga Zvicra sot ishin për vizitë në kompleksin memorial “Adem Jashari” në Prekaz

Dihet se klubet apo shoqatat e po ashtu institucionet nga mërgimi të

SYRI TV SYRI TV Oktober 16, 2022

Klubi i akademisë të futbollit në fshatin Bardhaj të Shqipërisë falënderon FC Kosova 19 nga Zvicra për mbështetje

Edhe individët janë ata të cilët munden të ju dalin në ndihmë

SYRI TV SYRI TV Oktober 15, 2022

“VITI I GJUHËS LETRARE SHQIPE”

  Me rastin e 50-vjetorit të Kongresit të Drejtshkrimit, Këshilli Koordinues i

SYRI TV SYRI TV September 15, 2022

Kur u përmbys regjimi socialist në Shqipëri

Shkruan: Haki Morina Kur u përmbys regjimi socialist në Shqipëri, e prita

SYRI TV SYRI TV August 25, 2022

FC KOSOVA Zürich është fituese e Kupës së UKSHFZ 2022

Pas një pauze dy vjeçare shkaku i pandemisë globale, ketë vit tradicionalisht

SYRI TV SYRI TV Juni 27, 2022