Kulturë

Latest Kulturë News

SOKOL – Emër i mbarë gjuhës shqipe

Shkruan: Agron Dalipaj SOKOL,~I. Emër i mbarë gjuhës shqipe që shënon një

SYRI TV SYRI TV September 14, 2023

Mirë se vini në “Shkollën Shqipe” Zvicër!

Dhe pas pushimeve në mbarë Zvicrën nxënësit fillojnë edhe me mësimin në

SYRI TV SYRI TV August 22, 2023

Klan TV që Kosovën e konsideron Serbi., po të isha gazetare e tyre e para do të largohesha nga ai medium

Ankthi i Lirisë! Më vjen shumë keq për fjalën e Lirë, por

SYRI TV SYRI TV August 1, 2023

NËNË MOJ NA E SHANË, NA E VRANË KËTË VIGAN LIBERATOR/ SHENJËTOR!

Nga Fatmir Brajshori-Tushi Kur e bëra këtë shkrim, aso kohe pata thënë:

SYRI TV SYRI TV Juli 30, 2023

Metamorfoza e fajit dhe mëkati i Ali Podrimjes?!

Shkruan: Shefqet Dibrani Mbresa rreth poezisë “ ALI PODRIMJA ËSHTË FAJTOR” , të poetit

SYRI TV SYRI TV Juli 24, 2023

Ushqimi pikant pse na pëlqen? Shkenca prapa “nxehtësisë”

Ushqimet pikante shkaktojnë dhimbje fizike, jo vetëm në gojë, por ndonjëherë në

SYRI TV SYRI TV Juli 22, 2023

HIXHRETI-REFLEKTIM I VLERAVE MADHORE

Shkruan: Bashkim Aliu   Historia botërore është e mbushur përplot me ngjarje

SYRI TV SYRI TV Juli 20, 2023

Vaxhid Sejdiu, veprimtar i dalluar i “Shkollës Shqipe” dhe mbarë komunitetit shqiptar në Zvicër

...Edhe vitit shkollor 2022/23 po i afrohet fundi. Çdo vit shkollor ka

Admin Admin Juli 4, 2023

FUNKSIONI I IMAMIT NË KOHËN E GLOBALIZMIT

     Globalizmi është një temë komplekse, pasi si proces, shtrihet në

Admin Admin Juli 4, 2023

Stambolli i ka dedikuar gjithë Parkun një shqiptari

Emri i Adem Jashari, i cili ra dëshmor bashkë me 56 shokë,

Admin Admin Juli 3, 2023