Vendi

Latest Vendi News

Detaje shokuese nga Veriu i Kosovës: 30 ushtarë të KFOR-it të lënduar, tre me armë zjarri

E faktori ndërkombëtar, ai politik dhe i sigurisë, u ka adresuar thirrje

Besim Laci Besim Laci Mai 30, 2023

Mosmirënjohja

  Një fenomen i zakonshëm në ditët dhe epokën tonë. Çfarëdo që

Besim Laci Besim Laci Mai 25, 2023

Amerika bashkon liderët e Preshevës. Nje delagecion nga Lugina jane takuar sot me senatorin amerikan Gary Peters

Liderët politikë të shqiptarëve te Krahines se Lugines se Presheves, e banuar

SYRI TV SYRI TV Mai 25, 2023

Angela Martini, dhuratë Shkodrës në ditëlindjen e saj

Modelja Angela Martini, ka vendosur që në këtë ditëlindje t’i dhurojë vendlindjes

Besim Laci Besim Laci Mai 24, 2023

Qeveria financon vizitën e përfaqësuesve të Luginës në PE për të treguar mbi diskriminimin në Serbi

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka ndarë 17,350 euro për

SYRI TV SYRI TV Mai 24, 2023

Ambasadori i Zvicres ne Kosove ne takim ministrin Svecla. MPB del me nje projekt te ri për zgjerimin e Qeverisjes së Migrimit

Prishtine, 23 maj -Në Ministrinë e Punëve të Brendshme u mbajt konferencë

SYRI TV SYRI TV Mai 23, 2023

“Mosekzekutimi i vendimeve gjyqësore”, ndalohet për 48 orë drejtori i “Visametric”

Drejtori i “Visametric” është ndaluar për 48 orë, për shkak të moszbatimit

SYRI TV SYRI TV Mai 23, 2023

Investitorë nga Zvicra me ambasadorin Kelly ne Gjakovë. Jane te interesuar ne permisimin e infrastruktures se qytetit

Kryeministrit i Kosoves Albin Kurti dhe ambasadori zviceran Thomas Kolly ne Gjakovë

SYRI TV SYRI TV Mai 22, 2023

Vizitë e kryetarit të UKSHFZ z.Feti Demoli në Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe Diasporës

Vizita e Kryetarit z. Feti Demoli në MPJD u prit nga z.

SYRI TV SYRI TV April 13, 2023