Europa

Latest Europa News

Shqipëri: RSF i bën thirrje Gjykatës së Lartë të mbrojë me vendosmëri konfidencialitetin e burimeve gazetareske në rastin e Elton Qyno-s

RSF i bën thirrje Gjykatës së Lartë të mbrojë me vendosmëri konfidencialitetin

SYRI TV SYRI TV Februar 19, 2024

Ne WEF te Davos-it nuk po flitet vetem per Lindjen e Mesme dhe Ukrainen, por edhe Kosoven dhe Ballkanin. Ja agjenda e Kurtit dhe e Vucicit…

Nga i derguari yne special ne WEF-Davos, Nefail Maliqi,  Davos/WEF, 16 janar

SYRI TV SYRI TV Januar 16, 2024

Kurti e Vuçiq në Forumin Ekonomik Botëror

Nesër do të nisë Forumi Ekonomik Botëror që do të mbahet në

SYRI TV SYRI TV Januar 12, 2024

Lajme të mira për Kosovën nga Eurodeputeti Holandez

Eurodeputeti holandez, Thijs Reuten, e ka cilësuar liberalizimin e vizave për Kosovën

SYRI TV SYRI TV Januar 10, 2024

BE-ja: Vëzhgim me kujdes për zbatimin e liberalizimit të vizave nga Kosova

Pavarësisht se vendimi për liberalizimin e vizave për Kosovën hyri në fuqi

SYRI TV SYRI TV Januar 7, 2024

Pasojat e shkeljeve të rregullave pa viza

Qytetarët e Kosovës nga sot (1 janari) mund të udhëtojnë pa viza

SYRI TV SYRI TV Januar 1, 2024

Viola von Cramon raportuesen për Kosovën në Parlamentin Evropian Intervista në PE

Mikpritja e saje ne PA ishte tejet miqësorë dhe që në fillim

SYRI TV SYRI TV Dezember 20, 2023

Këshillit Koordinues i Arsimtarëve në Diasporë mbajti takimin e radhës.

Këshilli Koordinues i Arsimtarëve në Diasporë mbajti takimin e radhës, duke u

SYRI TV SYRI TV Dezember 16, 2023

Një gazetar shqiptar zgjidhet anëtar i komitetit të Shoqatës së Gazetarëve Ndërkombëtar (APES) në Gjenevë

Photo: Pierrem Virot (APES) Gjenevë, 8 dhjetor -Shoqata e Gazetarëve të huaj

SYRI TV SYRI TV Dezember 8, 2023

Kërkesa për urdhërarrest ndaj Milan Radoiçiq u parashtrua nga Prokuroria Speciale

Prokuroria Speciale e ka parashtruar kërkesën për lëshimin e urdhërarrestit nga ana

SYRI TV SYRI TV Dezember 7, 2023