Zvicër

Latest Zvicër News

Tribune de Genève – Gazetari shqiptare nga Gjeneva kerkon ngritjen e bustit te heroit zvicerane Guillaume Tell në Kosovë

Redaktori i gazetës zvicerane Le Canton27.ch para bustit të heroit kombetar zviceran

SYRI TV SYRI TV Juni 14, 2024

A MUNDË TË FALIM LUMTURI EDHE NËSE VET JEMI TË PALUMTUR ?

Para shumë vitesh , një grua, që e takoja gjatë udhëtimeve me

SYRI TV SYRI TV Juni 12, 2024

Rrjeti i Bizneseve Shqiptare në Zvicrën Qendrore urë lidhje e shqiptarëve me vendlindjen

Ishte kënaqësinë që isha pjesë e një dreke të organizuar nga *RRJETI

SYRI TV SYRI TV Juni 9, 2024

Rrezik i Konsiderueshëm»: Një tërmet zgjoi Zvicrën mesnatën – ndjehet në më shumë se 100 kilometra largësi

Shërbimi Sizmiologjik i ETH Zürich regjistroi një tërmet me magnitudë 4.4 sipas

SYRI TV SYRI TV Juni 4, 2024

Ministri i Zhvillimit Rajonal Fikrim Damka dhe Rrjeti i Bizneseve Shqiptare në Zvicër Qendrore Forcojnë Lidhjet në Takim

Më datë 28.05.2024, Ministri i Zhvillimit Rajonal, z. Fikrim Damka, dhe bashkëpunëtorët

SYRI TV SYRI TV Mai 29, 2024

Arlinda Amiti, shqiptarja e parë dhe e vetme, doktore e shkencave në Zvicër, poliglote që zotëron 7 gjuhë botërore

Prof.dr. Arlinda Amiti: Jemi të priveligjuar te jetojmë në Zvicrën toelrante dhe

SYRI TV SYRI TV Mai 16, 2024

Në Zvicër u mbajt panairi i bizneseve shqiptare nga Lugina e Preshevës

Ne  Zvicer nga 11-12 maj i këtij viti është mbajtur Panairi-Messe «

SYRI TV SYRI TV Mai 16, 2024

Panairi i ekonomise nga Lugina dita e parë në Uster të Zvicres me 11 maj 2024

Një takim i suksesshëm i bizneseve shqiptare nga Lugina e Preshevës për

SYRI TV SYRI TV Mai 12, 2024

Afati i fundit për regjistrim është data 17 maj 2024 andaj nxitoni e regjistrohuni

Të dashur bashkatdhetarë! Regjistrimi i popullsisë së Kosovës po vazhdon. Dhe PËR

SYRI TV SYRI TV Mai 9, 2024