Zvicër

Latest Zvicër News

Arnold Gjergjaj “The Cobra” mbrojti titullin WBF me nokdaunë duke e shkatërruar kundërshtarin në rundin e 4-të (video)

INTERCONTINENTAL HEAVY” një luftë e pa kompromis e Arnoldit që nuk njeh

Admin Admin Juni 24, 2023

Në dekadat e fundit, komuniteti shqiptar është i lidhur ngushtë me shoqërinë zvicerane

Komuniteti shqiptar në Zvicër në dekadat e fundit kishte marrë formë nëpërmjet

Admin Admin Juni 21, 2023

VEPRIMTARIA BOTUESE E HOXHALLARËVE SHQIPTARË DHE XHAMIVE TË THEMELUARA PREJ SHQIPTARËVE NË ZVICËR

Promovimi i librit të imam Vehbi Ismailit, më tepër se sa një

Admin Admin Juni 16, 2023

Roli dhe kontributi i komunitetit shqiptar në Zvicër para dhe gjatë luftës në Kosovë

Para dhe në fillim të konfliktit, shumë organizata dhe grupime shqiptare që

Admin Admin Juni 15, 2023

Kosova kërkon nga bashkatdhetarët të shmangin rrugën nëpër Serbi për shkak të rrezikut të sigurisë

Ministria e Punëve të Jashtme e Kosovës ka kërkuar nga ata që

Admin Admin Juni 14, 2023

Komuniteti shqiptar, pasuri e Zvicrës

Komuniteti shqiptar në Zvicër është një nga komunitetet më të mëdha të

Admin Admin Juni 14, 2023

Shqiptarja shpallet heroinë për shpëtimin e jetës së një fëmije 4-vjeçar në Zvicër

Mediat zviceriane i kanë bërë jehonë rastit të një 34-vjeçareje me origjinë

Admin Admin Juni 9, 2023

«Festivali Ndërkombëtar i Kulturës IKA Arbon në Festë: Prezantohet Vallja dhe Muzika Shqiptare»

Festivali Ndërkombëtar i Kulturës IKA, i cili u mbajt në Arbon të

Admin Admin Juni 6, 2023

UNE JAM PER RIBASHKIM KOMBETAR SI VITIN 1943

Gazetari i shumëpërfolur nga Diaspora i cili çdo ditë sjell disa mendime

SYRI TV SYRI TV Juni 3, 2023