Në Zvicër u mbajt panairi i bizneseve shqiptare nga Lugina e Preshevës

SYRI TV

Ne  Zvicer nga 11-12 maj i këtij viti është mbajtur Panairi-Messe « Lugina 2024  » organizuar nga Fondi Humanitar Preshevë, Bujanoc, Medvegjë me kryetar Adnan Imeri, meqërast dhjetra kompani prezentuan prodhime dhe produktet e tyre para vizitorëve te shumtë.

Në Panarin nga Lugina morën pjesë pos biznesmenëve, afaristëve nga Lugina, prezentuan edhe përfaqësues nga ambasadat tona (Shqiperia, Kosova dhe Maqedonia Veriore). Te pranishëm në panair takuam edhe figura diplomatike nga Ambasada e Shqipërisë shkelqësinë e tij ambasadorin Mustafa Nano dhe sekretarin e parë z.Valon Gashi, Konsulin e  Republikës së Kosovës ne Zürich z.Vigan Berisha, Korrdinatorin e Shkollave Shqipe ne Zvicër z. Vaxhid Sejdiu, kryetari i RrBSHZ Visar Robelli, sekertar i FHPBM Skender Desatni, Kryetari i UKSHFZ z. Feti Demoli dhe shumë të tjerë…
Ne këtë panair ne Zvicër, pjesëmarrësve ju drejtuan përfaqesues te biznesve dhe kompanive te tyre nga Lugina e Preshevës si: Berat Mustafa (Fluidi, CEO- Floil), Xhemal Shabani (Majanca), Gafur Bici (BiciComerc), Fejzullah Agushi (ALPI Groupe), Lindi, Aviator etj…
Prodhues dhe Biznismen nga Lugina treguan kualitet dhe shumë energji pozitive për të lidhur dhe zgjeruar rrjetëzimin në mes afaristëve të Evropës në veçanti në Zvicër.
Padyshim që përkrahja jonë sipas mundësive nuk do të mungoj dhe do të vazhdojmë në takime për të rrjetëzuar dhe motivuar afaristët për të bashkëpunuar. Besojmë se bashkimi i afaristëve është një fuqi me shumë potencial për të mirën e gjithë shoqëris shqiptare.
,,Ekonomia shpëton Luginën ». Evenmentin ekonomik te bizneseve dhe afaristëve nga Lugina e Preshevës