Kulturë

Latest Kulturë News

DokuFest shfaq 11filma të të rinjëve Kosovar në Gjenevë te Zvicrës

Më 26 maj, Eroll Bilibani & Malbora Krajku, do të udhëtojnë në

SYRI TV SYRI TV Mai 20, 2023

Shqipëria ia zgjat dorën Kosovës, ia ofron bregdetin shqiptar për sportet e lundrimit në Lojërat Mesdhetare

Shqipëria e ka ndihmuar gjithmonë Kosovën kur kjo e fundit ka pasur

SYRI TV SYRI TV Mai 17, 2023

U hap një klasë për mësimin e gjuhës shqipe në Effretikon të kantonit të Cyrihut

Përpjekjet nuk kanë të ndalur. Gjatë gjithë vitit shkollor kemi bërë çmos

SYRI TV SYRI TV Mai 16, 2023

“The Armed Man” vjen në MaiHof të Luzernit me ide të paqes mes njerëzve dhe të gërshetimi i kulturës dhe religjionit

Zvicra është një vend shembull për tolerancën fetare dhe për gërshetimin e

SYRI TV SYRI TV Mai 13, 2023

Premiera e filmit Bomba në Zvicër këtë fundjavë në Rapperswill-Jona dhe Baden

Filmi i radhës nga Kosova që arrin në kinematë  Zvicerane është “Bomba”,

SYRI TV SYRI TV März 1, 2023

Orë Historie me nxënësit e Shkollës Shqipe në Volkteswil të Kantonit të Zyrihut

Orë Historie! Të premten, më 17 Shkurt 2023, zhvilluam së bashku me

SYRI TV SYRI TV Februar 20, 2023

U mbajt Kuvendi i Tretë i “Shkollës Shqipe” – Zvicër

U mbajt Kuvendi i Tretë i “Shkollës Shqipe” - Zvicër Dje, me

SYRI TV SYRI TV Januar 23, 2023

Hera e pestë radhazi Arben Mehmeti shpërblehet me mirënjohje nga qendra e kulturës në Preshevë

Kështu ndodhi edhe sot kur shtëpia e kulturës së Preshevës "Abdulla Krashnica

SYRI TV SYRI TV Januar 1, 2023

KKAD MBAJTI TAKIMIN E FUNDVITIT 2023

Këshilli Koordinues i Arsimtarëve në Diasporë (KKAD), në takimin e mbajtur më

SYRI TV SYRI TV Dezember 31, 2022