Sport

Latest Sport News

FC Llapi është fituese e turnirit të Kupës Kosovë – Diasporë

Sot u zhvillua ndeshja e turnirit të Kupës në Kampin Nacional të

SYRI TV SYRI TV Oktober 18, 2022

UKSHFZ dhe FC Kosova sot pasdite u mirëpritën në FFK dhe Kryetari z. Agim Ademi

UKSHFZ dhe FC Kosova nga Zvicra sot shijojnë mikpritjen bujare nga Kryetari

SYRI TV SYRI TV Oktober 17, 2022

UKSHFZ dhe FC KOSOVA nga Zürich sot ishin të ftuar në MPJD

Kryesia e UKSHFZ dhe FC Kosova nga Zvicra sot paradite me ftesën

SYRI TV SYRI TV Oktober 17, 2022

UKSHFZ dhe FC KOSOVA nga Zvicra sot ishin për vizitë në kompleksin memorial “Adem Jashari” në Prekaz

Dihet se klubet apo shoqatat e po ashtu institucionet nga mërgimi të

SYRI TV SYRI TV Oktober 16, 2022

Vizitë e kryetarit të UKSHFZ Klubit të futbollit më të ri Shqiptare në Zvicër FC St.Margarethes 2

FC St. Margrethen 2 është formuar nen seksionin e FC Margarethen me

SYRI TV SYRI TV Oktober 13, 2022

Me 18 Tetor ora 14 në stadiumin e Kampit Nacional në Hajvali zhvillohet Super kupa e Diasporës

Superkupa e Diasporës zhvillohet mes FC Llapi kundër FC Kosova nga Zvicra

SYRI TV SYRI TV Oktober 13, 2022

Kosova kundër Zvicrës në EURO24

Është hedhur shorti për fazën e grupeve në Kampionatin Europian 2024 që

SYRI TV SYRI TV Oktober 9, 2022

Takim i kryetarit te UKSHFZ Feti Demoli me Ilir Sinani administrator i klubit të futbollit FC Dinamo Tirana

Gjatë qëndrimit të z. Ilir Sinani në Zvicër dhe me agjendën që

SYRI TV SYRI TV Oktober 5, 2022

UKSHFZ paraqet Sponsorin e radhës Dervishi – Bedachungen und Fassadenbau

Vëmendja e shumë bizneseve shqiptare është drejtuar ndaj Unionit duke mbështetur për

SYRI TV SYRI TV September 26, 2022

UKSHFZ sot edhe me një sponsor të ri dhe me shpresë për Klubet e Futbollit shqiptar në Zvicër dhe bashkëpunim të ngushtë me FFK

Sponsori Astrit Komani është një djalosh dhe shembull që i ofrohet UKSHFZ

SYRI TV SYRI TV September 24, 2022