Zvicër

Latest Zvicër News

Historike: Kjo eshte gruaja e parë shqiptare ministre në Zvicër

Luzern, 14 maj -Pas tetë vitesh, PS do të bëjë kthesë të

SYRI TV SYRI TV Mai 14, 2023

NJE LAJM I MIRE nga Zvicra: Zyrtarët nga EBU në Gjenevë: EUROVIZIONI i sivjem i fundit pa Kosovën!

Gjenevë, 11 maj -Nën sloganin “të bashkuar nga muzika”, nis këtë të

SYRI TV SYRI TV Mai 11, 2023

Gjeneva me 4 deputetë shqiptar dhe 7 ministra të rinj: Kast (Policine), Maudet (shëndetësine), Apothéloz (socialen) etj..

Pas zgjedhjeve te reja kantonale (30 prill) Qeveria e Repulikes se Gjeneves

SYRI TV SYRI TV Mai 10, 2023

Zvicerani Dick Marty akuzon Serbine dhe Shqiperinë qe ja pergatiten vrasjen, disa duke paguar njerëz, e disa prodhuan nxitje dhe urrejtje

Sot serish mediat zvicerane jane marrur me tentim varsjen e ish-Këshilltarit te

SYRI TV SYRI TV Mai 3, 2023

Zvicra krijon një Sekretariat të ri të Shtetit për Sigurinë Civile për të luftuar dezinformimin dhe sulmet kibernetike

Këshilli Federal krijon një Sekretariat të ri Shtetëror të dedikuar për çështjet

SYRI TV SYRI TV April 20, 2023