Ambasadori Hill të mërkurën dhe të enjten do të qëndroj në Preshevë e Bujanoc

SYRI TV

Ambasadori amerikan në Serbi, Christopher Hill do të qëndrojë të mërkurën dhe të enjeten në Preshevë dhe Bujanoc.

Hill do të pritet në takime të ndara nga kryetari i Preshevës, Shqipri Arifi dhe ai i Bujanocit, Nagip Arifi.

Ambasadori, Christopher Hill do ta realizojë edhe takime tjera me faktor politik relevant lokal.