SYRI TV

176 Articles

Vedat Muriqi për herë të dytë shpallet futbollist i vitit

Federata e Futbollit të Kosovës sot zhvilloi ceremoninë Laureatët e vitit 2022

SYRI TV SYRI TV Dezember 24, 2022

Fitore historike për Aleksandër Kallashin në Oberhausen në menaxhim të Avdyl Salihu

Të rinjtë shqiptarë po korrin sukses nëpër botë në çdo aspekt, ndër

SYRI TV SYRI TV November 7, 2022

Hapet “Shkolla shqipe” në Langnau të Kantonit të Bernës

Më datën 19 tetor 2022 u hap e pika shkollore në gjuhën

SYRI TV SYRI TV Oktober 21, 2022

Xhafer Sejdiu nderohet me titullin Ambasador i Paqes në Zvicër

Xhafer Sejdiu për një kohë të gjatë është angazhuar në organet e

SYRI TV SYRI TV Oktober 21, 2022

Unioni i Klubeve të Futbollit Shqiptar në Zvicër u mirëprit nga Kryetari i Gjilanit z. Alban Hyseni

Unioni i Klubeve të Futbollit Shqiptar në Zvicër  në bashkëpunim me FFK

SYRI TV SYRI TV Oktober 20, 2022

FC Llapi është fituese e turnirit të Kupës Kosovë – Diasporë

Sot u zhvillua ndeshja e turnirit të Kupës në Kampin Nacional të

SYRI TV SYRI TV Oktober 18, 2022

UKSHFZ dhe FC Kosova sot pasdite u mirëpritën në FFK dhe Kryetari z. Agim Ademi

UKSHFZ dhe FC Kosova nga Zvicra sot shijojnë mikpritjen bujare nga Kryetari

SYRI TV SYRI TV Oktober 17, 2022

UKSHFZ dhe FC KOSOVA nga Zürich sot ishin të ftuar në MPJD

Kryesia e UKSHFZ dhe FC Kosova nga Zvicra sot paradite me ftesën

SYRI TV SYRI TV Oktober 17, 2022

UKSHFZ dhe FC KOSOVA nga Zvicra sot ishin për vizitë në kompleksin memorial “Adem Jashari” në Prekaz

Dihet se klubet apo shoqatat e po ashtu institucionet nga mërgimi të

SYRI TV SYRI TV Oktober 16, 2022