Edon Zhegrova në listën e Juventusit dhe Napolit për sezonin e ri

SYRI TV

Napoli dhe Juventus kanë intensifikuar interesin e tyre për lojtarin e skuadrës së krahut të Lilles, Edon Zhegrova nga Kosova. Të dy klubet italiane po ndjekin me kujdes paraqitjet e tij, pasi shqyrtojnë mundësinë për të e blerjen. Zhegrova, i njohur për shpejtësinë dhe teknikën e tij, mund të jetë një shtesë e vlefshme për ekipet që janë në kërkim të përforcimeve për pozitat në krah.

Talentin e tij e ka tërhequr vëmendjen e disa klubeve të mëdha, dhe Napoli dhe Juventus duket se janë të vendosura për të vazhduar ndjekjen e zhvillimit të tij, para se të bëjnë oferta konkrete.