ODA E MËRGIMIT – START I SUKSESSHËM

Rikthim i suksesshëm i emisionit Oda e Mërgimit në Tv Syri Blue.   Oda e Mërgimit u kthye suksesshëm në tv Syri Blue me emisionin e...

VAZHDON PUNA NË REALIZIMIN PROJEKTIT KTHETRA

Ndahen rolet, bëhen përgaditjet e fundit për fillimin e xhirimeve të serialit, telenoveles KTHETRA     Në studion e TV Syri Blue, të dielën ishin tubuar të...

Danger Signs on Marijuana Card You Should Be Aware Of

Danger Signs on Marijuana Card You Should Be Aware Of It's imperative that you understand that marijuana professionals will be able to...

Marijuana Card Options

Marijuana Card Options You might be qualified to get a medical bud today. Marijuana could possibly be utilized to control cataract and...

Estes Fundamentos por blogs para dinheiro | Criar Blog Gratis

Saiba como começar a blogar por dinheiro? Criar Um Blog Personalizado. Blogar é especialmente uma...

What the In-Crowd Won’t Tell You About Dissertation Writing Services

What the In-Crowd Won't Tell You About Dissertation Writing Services The Benefits of Dissertation Writing Services An nursing capstone job...

Top Choices of Dissertation Writing Help

Top Choices of Dissertation Writing Help You may always ask us for almost any custom made dissertation assistance that you may...

1

1

The Insider Secrets for Hello World

The Insider Secrets for Hello World You will carry on to let it operate since you stop by this next report. Nothing...

The Insider Secrets for Hello World

The Insider Secrets for Hello World You will carry on to let it operate since you stop by this next report. Nothing...

Lajmet e fundit

SKËNDERBEU NË HISTORIOGRAFINË ZVICËRANE – NGA MR. MURAT AJVAZI

Mysafirë i radhës në Odën e mërgimit këtë javë do të jetë  Mr. Murat Ajvazi, historian. Shkas, botimi i tij i fundit: "Skenderbeu në...

UNIA ORGANIZON SEMINAR DYDITORË PËR ANËTARËT/ET AKTIV SINDIKAL

Sindikata UNIA organizon seminar dyditorë për anëtaret dhe anëtarët e sajë aktiv sindikal. Sekcioni në gjuhën shqipe i Sindikatës UNIA organizoi një seminar dyditorë për...

JETA CANAJ Perfaqesuese e Kompanis Marttini Projects ne Kosove, Maqedoni e Shqiperi

Syri.tv. Kush është Jeta Canaj ? -Jeta Canaj është një grua,nënë,vajzë e cila jeton në Prishtinë me tri vajzat e saja dhe punon e vepron...