Hoxha Ahmed Kalaja për zhdukjen e nëndetëses dhe për vdekjet e emigrantëve: S’do koment, botë me dy standarde

Admin

Hoxha i nderuar nga Shqipëria, Ahmed Kalaja e ka shprehur shqetësimin e tij për standardet e dyfishta që i ka bota sot, shkruan “Syri TV”.

Sipas tij, kur mbyten emigrantët, askujt nuk ia ndien dhe nuk bëhet e madhe, ndërsa për nëndetësen me turistë që shkuan për ta parë Titanikun, u ngrit në këmbë një botë e tërë.

Sipas tij, kjo nuk do koment.

Më poshtë mund ta lexoni postimin e hoxhës së respektuar shqiptar:

(2) Ahmed Kalaja – Nuk do koment! Bota standarteve me syze! Anija me… | Facebook