ISIS kërcënon Shqipërinë dhe Kosovën: Armiqtë që duhen goditur!

SYRI TV

Një adoleshent 15-vjeçar që plagosi rëndë një hebre ortodoks më 2 mars në Zyrih të Zvcrës u radikalizuar në Tunizi dhe në forumet e internetit, tha policia lokale.

Njëkohësisht edhe rasti i fundit i dy adoleshentëve në Schaffhouse ka shqetësuar autoritetet e sigurisë në Bernë dhe janë mobilizuar duke marrë masa paraprake përballë sulmeve të mundshme terroriste që edhe Zvicra mund të jetë në shënjestër, njofton gazeta Le Canton27