Dolph Lundgren martohet me Emma Krokdal 38 vite më të re

SYRI TV

Dolph Lundgren është martuar me partneren e tij, Emma Krokdal në një ceremoni romantike në Mykonos.

Aktori i “Rocky IV”, 65 vjeç dhe partnerja e tij, 27 vjeç, të cilët u fejuan në vitin 2020 – u martuan më 13 korrik në vilën e tyre.

Kjo është martesa e dytë për Dolph – ai ishte i martuar me Anette Qviberg nga 1994-2011, shkruan DailyMail