Europa

Latest Europa News

Kosovari vret gruan e tij në një parking në Gjermani

Një grua 28-vjeçare vdiq si pasojë e dhunës së ushtruar në të

SYRI TV SYRI TV Mai 22, 2023

Gjermani| Të shtëna në fabrikën e Mercedesit, ka të vdekur e të plagosur

Të shtëna me armë zjarri në fabrikën e Mercedesit në Sindelfingen të

SYRI TV SYRI TV Mai 11, 2023

„Toleranca fetare dhe diversiteti shoqëror te shqiptarët në gjithë botën“

Nuk ka asnjë vend në botë, ku nuk janë pasuar konflikte mes

SYRI TV SYRI TV Mai 10, 2023

Shqiptarët 300 vjet në Ukrainë, sa pak dihet për ta!

Flasin toskërishten e vjetër, ruajnë kostumet popullore qindravjeçare, festojnë Shën Gjergjin në

SYRI TV SYRI TV Mai 3, 2023

Në Aachen të Gjermanisë u përurua libri «Atdhetari i Shtigjeve të Lirisë – Xhavit Haziri» të autorit Mustafë Krasniqi

Në Aachen të Gjermanisë, në prani të shumë bashkëkombësve, krijuesve, publicistëve, poetëve,

SYRI TV SYRI TV April 12, 2023

BE dënon kërcënimet serbe për vdekje ndaj deputetit shqiptar në Beograd

Bruksel / UE, 28 shkurt -Per dy dite rresht ne Bashkimin Evropian

SYRI TV SYRI TV Februar 28, 2023

Përse Shqipëria është jashtë Projekt Marëveshjes Franko-Gjermane Kosovë-Serbi?

Nuk është rastësi që Shqipëria si vëndi të cilit i kanë rrëmbyer

SYRI TV SYRI TV Februar 28, 2023