SYRI TV

85 Articles

Vizitë e kryetarit të UKSHFZ Klubit të futbollit më të ri Shqiptare në Zvicër FC St.Margarethes 2

FC St. Margrethen 2 është formuar nen seksionin e FC Margarethen me

SYRI TV SYRI TV Oktober 13, 2022

Me 18 Tetor ora 14 në stadiumin e Kampit Nacional në Hajvali zhvillohet Super kupa e Diasporës

Superkupa e Diasporës zhvillohet mes FC Llapi kundër FC Kosova nga Zvicra

SYRI TV SYRI TV Oktober 13, 2022

Kosova kundër Zvicrës në EURO24

Është hedhur shorti për fazën e grupeve në Kampionatin Europian 2024 që

SYRI TV SYRI TV Oktober 9, 2022

Të dashur Galët e mi të Ballkanit Ilirik, të nderuar Bashkëvendës!

Gjatë këtij muaji tetor 2022, është duke u zhvilluar procesi i regjistrimit

SYRI TV SYRI TV Oktober 8, 2022

Takim i kryetarit te UKSHFZ Feti Demoli me Ilir Sinani administrator i klubit të futbollit FC Dinamo Tirana

Gjatë qëndrimit të z. Ilir Sinani në Zvicër dhe me agjendën që

SYRI TV SYRI TV Oktober 5, 2022

UKSHFZ paraqet Sponsorin e radhës Dervishi – Bedachungen und Fassadenbau

Vëmendja e shumë bizneseve shqiptare është drejtuar ndaj Unionit duke mbështetur për

SYRI TV SYRI TV September 26, 2022

UKSHFZ sot edhe me një sponsor të ri dhe me shpresë për Klubet e Futbollit shqiptar në Zvicër dhe bashkëpunim të ngushtë me FFK

Sponsori Astrit Komani është një djalosh dhe shembull që i ofrohet UKSHFZ

SYRI TV SYRI TV September 24, 2022

Gjatë ditës së sotme prezantojmë sponsorin e UKSHFZ për turnirin e Kupës të futbollit në Kosovë

Kryetari i UKSHFZ z. Feti Demoli sot ishte në takimin e radhës

SYRI TV SYRI TV September 22, 2022

UKSHFZ me kryetarin Feti Demoli dhe kryesinë, janë në shënjestër të sponsorëve në Zvicër.

UKSHFZ pas pandemisë me anëtar të ri në kryesi funksionon gjithandej Zvicrës

SYRI TV SYRI TV September 19, 2022