Babai shqiptar kërkon ndihmë për vajzën (2) e kidnapuar në Zvicër. Rastin e ka denoncuar edhe në polici

SYRI TV

Një mërgimtar nga Zvicra, Xhavit Podvorica i cili jeton dhe vepron ne Fischbach-Göslikon (ZH) përmes nje video ne fb e tij kerkon ndihmë nga qytetarët zviceranë, ne vaqanti nga komuniteti albanfon ne Zvicer per ta gjetur vajzën e tij, e cila eshte zhdukur qe tri dite. Ai rastin e ka denoncuar ne polici, por njekohesisht e ka bere publike edhe në profilin e tij në Facebook.

“Jam Xhavit Podvorica, që tri ditë mu ka kidnapu cika. E kom lajmëru rastin në polici, asnjë përgjigje s’ma kanë dhanë deri tash, veç me shqiptarët e mi në internet. Veç me pika të mija.. » ka then ai ne njoftimin e tij përmes nje video ne fb. citon gazeta zvcierane ne sqhoip Le canton27.ch

Sipas babit te vajzes (20) se zhdukur  « vajza ime është kidnapuar nga një femër me prejardhje nga Bosnja. Çika është kidnapu prej një drogirasheje, 20 vjeçare, boshnjake. Prej këtij momenti as s’veti ligj, as shtet, as ushtri. Temen ko me e bo, bashkë me shqiptarët e mi”, tha ai. »

Podvorica thotë në vazhdim se « policia deri tash ende  nuk ka ndërmarrur asgjë… »