Rita Ora e shoqëruar nga tenisti serb Novak Djokovic në ndeshjen e Ragbi

SYRI TV

Këngëtarja kosovare me famë botërore, Rita Ora, e ndoqi nga afër një ndeshje ragbi.

Ajo madje ishte e shoqëruar nga tenisti serb, Novak Djokovic,

Për disa momente, kamera ishte e fokusuar te ta dhe reaguan të dy pasi e panë këtë.