SYRI TV

556 Articles

“Lugina do bashkëpunim me Kosovën e jo konfrontim” – Shaip Kamberi shpall fitoren

Shaip Kamberi edhe zyrtarisht ka konfirmuar fitoren e një mandati tjetër si

SYRI TV SYRI TV Dezember 17, 2023

Këshillit Koordinues i Arsimtarëve në Diasporë mbajti takimin e radhës.

Këshilli Koordinues i Arsimtarëve në Diasporë mbajti takimin e radhës, duke u

SYRI TV SYRI TV Dezember 16, 2023

Bernë, Viola Amherd zgjedhet presidente e Zvicres me shumice votash

Evropa edhe me nje presidente grua. Viola Amherd do të jetë presidente

SYRI TV SYRI TV Dezember 13, 2023

Shkolla Shqipe në Zvicër hap pikën shkollore në Roveredo të Kantonit të Grabündenit

Nëntori si zakonisht sjell festë, gëzim në familjet shqiptare kudo qofshin ato,

SYRI TV SYRI TV Dezember 8, 2023

Një gazetar shqiptar zgjidhet anëtar i komitetit të Shoqatës së Gazetarëve Ndërkombëtar (APES) në Gjenevë

Photo: Pierrem Virot (APES) Gjenevë, 8 dhjetor -Shoqata e Gazetarëve të huaj

SYRI TV SYRI TV Dezember 8, 2023

Burri ‘harron’ gruan në aeroport dhe niset për fluturim: Jam lodhur! Është gjithmonë me vonesë

Një burrë ka ndezur një debat të ashpër në web pasi hipi

SYRI TV SYRI TV Dezember 7, 2023

Emery pas fitores me Cityn: Nuk ka pushim, radhën e ka Arsenal!

Aston Villa ia doli mbanë në ndeshjen shtëpiake ndaj Manchester City duke

SYRI TV SYRI TV Dezember 7, 2023

Kërkesa për urdhërarrest ndaj Milan Radoiçiq u parashtrua nga Prokuroria Speciale

Prokuroria Speciale e ka parashtruar kërkesën për lëshimin e urdhërarrestit nga ana

SYRI TV SYRI TV Dezember 7, 2023

Vitin e kaluar u shkurorëzuan mbi 2 mijë çifte, më së shumti në Prizren

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar Statistikat e Shkurorëzimeve për

SYRI TV SYRI TV Dezember 7, 2023