Zvicër: E helmon dhe e lidh me kabllo në fyt gruaja shqiptare burrin e saj

SYRI TV

Luljeta A. (53) dhe Arsim A. (48) kanë se bashku tre fëmijë. Por, martesa e çiftit nga Kosova që jetojnë në Cyrih është në krizë të vazhdueshme për një kohë të gjatë. Si duhet shkaku është se Arsim A. ka një dashnore shumë më të re në Kosovë. Dhe kjo tradhti e bërë që Luljeta A. të thur një plan hakmarrës ndaj bashkëshortit.

Luljeta A. (53) e cila punon si asistente e infermieres tentoi ta helmoj burrin e saj të pabesë. Në prill të 2018, Luljeta A. ka përzërë tabletat “Risperal” dhe “Temesta” në pijen e preferuar të burrit të saj në shtëpinë e tyre, i cili piu dy gota. Arsim A. bie në një gjendje të gjumit të thellë, thuhet në aktakuzë.

Kur Luljeta vëren në mëngjes se burri i saj është ende gjallë, ajo merr një kabllo elektrike të gjatë 165 centimet, ia mbështjell rreth qafës, në ato momente Arsim A. përpiqet të shpëtoj. Nga zhurma e krijuar, vajzat e çiftin zgjohen nga gjumi dhe e shpëtojnë babin e tyre. Që nga ajo ditë Luljeta A. ka qëndruar në paraburgim,

Por, kjo nuk është e vetmja ngjarje e tmerrshme që ka ndodhur në këtë familje. Arsim A. është akuzuar për përdhunim.

Thuhet se ai e kishte detyruar gruan e tij të bënte seks sadomasokist disa herë në muajt para tentimit të helmimit dhe e kishte rrahur atë. Gjithashtu, çifti akuzohet për mashtrim të mirëqenies sociale. Me informacion të rremë, ajo mori gjithsej gati 34,000 franga ndihmë sociale.

Me aplikimin e parë të dy deklaruan se kishin gjithsej rreth 300 franga në bankë. Ata deklaruan një llogari në Bankën Migros me një gjendje kredie prej 50 cent dhe një në Raiffeisenbank me një gjendje kredie prej 9,75 CHF, shkruan “Bota sot”.. Po ashtu, çifti nuk i treguan zyrës së mirëqenies sociale në Cyrih se burri ka disa prona në Kosovë me një vlerë totale prej gati 170,000 CHF.

Gjithashtu, gruaja akuzohet për mashtrim. Kur burri i saj ishte në burg për shkelje të tjera, ajo deklaroi përpara zbatimit të borxheve të shumta se nuk kishte asete. Certifikatat e falimentimit arritën në gati 30,000 franga,

Çifti për dy ditë janë në gjykatë. Të dy kanë nevojë për një përkthyes shqip për negociatat. Çifti ka leje qëndrimi të përhershme në Zvicër shkruan “Bota sot”

Çfarë dënimi kërkon zyra e prokurorit publik dihet vetëm në gjyq. Për gruan, megjithatë, prokurori publik tashmë ka bërë thirrje për një dëbim nga vendi prej 15 vjetësh, për burrin dhjetë vjet.