ALBA MOTORSPORT të shtunën me 3 shtator feston 20 vjetorin e themelimit në Reinach AG

SYRI TV

Të nderuar shokë, bashkëkombës, motoriste të pasionit me datë 03. 09. 2022 prej orës 16.00 shoqata e motoristëve bamirës ALBA-MOTORSPORT feston 20 vjetorin e themelimit. Me këtë rast organizon festë me muzikë rok live. Bendit i bashkëngjiten 3 këngëtar entuziast të kësaj muzike, po njashtu pjesë e programit është edhe një DJ shumë i mirëfilltë e po ashtu si në çdo aheng gazmor nuk do të mungojnë as Tupanët /Daullet.

Ushqimi dhe pijet natyrisht që janë të organizuara mirë dhe një atmosferë të jashtëzakonshme.

Në këtë festë madhështore ju ftojmë të gjithë ata që e adhurojnë MOTORISTAT  muzikën e po ashtu Rokun  shqiptar ju ftojmë të na bashkëngjitni dhe të festojmë bashkë në 20 vjetorin e ALBA MOTORSPORT.

Ditë e Shtunë me 3 Shtator ju ftojmë nga ora 16.00 ju shoqatat e ndryshme, Klubet e të gjitha Motoristëve por edhe motoristë individual ( free Bikers), Media dhe institucione të jeni pjesë e manifestimit gjigant të organizuar tejet mire.

 

Manifestimi mbahet në adresën:

Unterwerkstraße 12

5734 Reinach AG

Mirë se vini!

Alba Motorsport