«Arrihet marrëveshja për faturimin e energjisë në 4 komunat në veri të Kosovës

SYRI TV
Zëvendëskryeministri Besnik Bislimi në Twitter:
«Arrihet marrëveshja për implementimin e udhërrëfyesit të marrëveshjeve mbi energjinë të 2013 dhe 2015. Kjo marrëveshja do të mundësojë faturimin e energjisë në 4 komunat në veri të Kosovës, nën ligjet dhe sistemin rregullator të Kosovës.»
Një hap i mirë drejt shtrirjes së sovranitetit të plotë edhe në këtë pjesë të Republikës së Kosovës.