Raportet ekonomike mes Kosovës dhe Zvicrës

SYRI TV

Zvicra është njëra ndër shtetet e cila vazhdimisht ka mbështetur Kosovën dhe njëkohësisht, është vendi i vetëm me të cilin kemi bilanc pozitiv tregtar.

Por si qëndrojnë raportet ekonomike mes Kosovës dhe Zvicrës?

Zvicra është njëra ndër shtetet e cila vazhdimisht ka mbështetur Kosovën dhe njëkohësisht, është vendi i vetëm me të cilin kemi bilanc pozitiv tregtar.

Por si qëndrojnë raportet ekonomike mes Kosovës dhe Zvicrës?/telegrafi.com