Vendi

Latest Vendi News

Deshën t’ia lënë fajin shqiptarëve për vjedhjen e aferës “tunel” kryeministri Dritan Abazi i demanton mediat serbe!

Megjithate nuk ishin shqiptaret qe vidhen..” jane keto fjalet e kryeministrit te

SYRI TV SYRI TV September 17, 2023

Dy senatorë amerikanë, shqetësim për shqiptarët në jug të Serbisë

Ardita Sinani “Edhe një lajm i mirë për Luginën e Preshevës”, e nis

SYRI TV SYRI TV September 12, 2023

Dëshmi si u dëbuan shqiptarët nga Nishi

Shkrimtari dhe përkthyesi nga Suedia, anëtar i Kreyesisë së Shoqatës së Shkrimtarëve

SYRI TV SYRI TV September 9, 2023

Rama dhe Kurti ulen afër njëri-tjetrit në darkën e punës në Slloveni

Kryeministri Albin Kurti, në kuadër të pjesëmarrjes së tij në Forumin Strategjik

SYRI TV SYRI TV August 28, 2023

Ta veshim facebookin kuq e zi!

Deputeti shqiptar në parlamentin e Serbisë Shaip Kamberi ka reaguar në shenjë

SYRI TV SYRI TV August 26, 2023

Pas trajtimit te dentisti, vdes gruaja 35 vjeçare e cila ishte për pushime në Kosovë

Baki Shala, xhaxhai i Fatonit, bashkëshortit të gruas që vdiq në Malishevë

SYRI TV SYRI TV August 23, 2023

“MURI I NDERIT” DUKE I PËRKUJTUAR SHQIPTARËT QË NË KOSOVË DHE SHQIPËRI SHPËTUAN HEBRENJT GJATË HOLOKAUSTIT

NJU JORK DHE KOSOVA–Fondacioni Shqiptaro-Amerikan dhe Shoqata e Miqësisë Kosovë-Izrael njoftojnë për

SYRI TV SYRI TV August 23, 2023

KATËR OBJEKTE ANTISHQIPTARE NË QENDËR TË KOSOVES TË NGRITURA NGA KRIMINELËT MË TË MDHENJ ANTISHQIPTAR…!

Msc Muhamet Shabani Tyrbeja e Sulltan Muratit te Parë, e ndërtuar në

SYRI TV SYRI TV August 20, 2023

Shqipëria dhe Kosova nuk interesohen për Sanxhakun – Amina Nuraj

Kam menduar shumë nëse do ta shkruaj këtë apo jo, por jam

SYRI TV SYRI TV August 20, 2023

633 milionë euro në 2023 nga Diaspora, 77 milionë euro më shumë se në 2022

Diaspora e Kosovës edhe këtë vit ka vazhduar të jetë kontribuese për

SYRI TV SYRI TV August 20, 2023