Kur ëndrrat bëhen realitet për Klubet e Futbollit Shqiptar ne Zvicër

SYRI TV

Në konkurence shumë dominuese në ligën e 2 të interregjionale FC Prishtina nga Kryeqyteti Helvetik- Bern dominoi në grupën e tyre  dhe u kualifikua për ligën e parë.

Në grupin e njejtë  edhe FC Besa nga Biel Biene Kt. Bern u kualifikua ne ligën e parë Klasike si e dyta e e grupit.

Shqiptarët në futboll janë duke treguar rezultate të shkëlqyeshme cka në fakt tregon edhe ngritja ne ligën e pare që tani më cdo sezonë po shtohen klubet shqiptare në kampionatin e Zvicrës.

Suksese të mëtutjeshme!