Lajmi fundit nga Brukseli: Te henen e ardhshme Escobar dhe Lajcak ne seline e NATO-s

SYRI TV

Bruskel, 6 dhejtor -Ne fillim te javes se ardhshjme do gjenden per nje vizitë në seline e NATO-s Zëvendës Ndihmës Sekretari Amerikan, Departamenti i Shtetit, z. Gabriel Escobar dhe Përfaqësuesi Special i BE-së, z. Miroslav Lajčák, njfton gazeta zvicerane në shqip le Canton27.ch duke ju referuar burimeve te NATO-s

Më saktsisishtmë 9 janar (e hene) 2023, Zëvendës Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, z. Mircea Geoană do të takohet me z. Z. Escobar dhe z. Lajčák do të marrin pjesë gjithashtu në një takim jozyrtar të Këshillit të Atlantikut të Veriut.

Nuk do të ketë mundësi mediatike. Fotot e marra nga fotografët e NATO-s do të jenë të disponueshme në faqen e internetit të NATO-s pas ngjarjes.