Takim i kryetarit te UKSHFZ Feti Demoli me Ilir Sinani administrator i klubit të futbollit FC Dinamo Tirana

SYRI TV

Gjatë qëndrimit të z. Ilir Sinani në Zvicër dhe me agjendën që kishte rreth futbollit shqiptar në Zvicër, z. Feti Demoli takoi në fushën e futbollit gjatë ushtrimeve dhe pastaj u zhvillua edhe takim i punës.

Në pozitën e administrimit te FC Tirana z. Ilir Sinani qëndron ne Zvicër me synim të bashkëpunimit të futbollit nga Shqipëria me klubet e futbollit në Zvicër.

Në këtë takim me kryetarin e UKSHFZ z. Feti Demoli është diskutuar për rrjedhat dhe eksperiencën e futbollit në përgjithësi.

Pas takimit që ndanë mendimet e ndryshme të bashkëpunimit,  u ndanë për tu takuar përsëri në projektet e reja që të jenë sa më afër njëri tjetrit në projektet e reja.

Sinani u nda tepër i lumtur që me në fund ka një adresë në Zvicër si UKSHFZ si që u shpreh ai, tani është shumë më lehtë dhe produktiv bashkëpunimi.