UKSHFZ paraqet Sponsorin e radhës Dervishi – Bedachungen und Fassadenbau

SYRI TV

Vëmendja e shumë bizneseve shqiptare është drejtuar ndaj Unionit duke mbështetur për rrugëtimin drejt sukseseve të përbashkëta dhe paraqitjen me dinjitetet të komunitetit tonë shqiptar në Zvicër.

Dervishi Bedachungen und Fassadenbau  adresa Steinackerstrasse 36 në 8902 Urdorf të Kt. Zürich të specializuar për ndërtimin e çatisë dhe fasadave në përgjithësi.

Për Dervishi Bedachungen und Fassadenbau  flasin edhe klientët nga sektori privat dhe publik të cilët kanë krijuar një reputacion të shkëlqyer si një partner kompetent në rajonin e Cyrihut më një ekip dinamik dhe të motivuar për mbështetjen e projekteve komerciale të ndërtesave apo edhe për shtëpi private.

Falënderojmë sponsorin me paraqitjen vullnetare në mbështetje të UKSHFZ është vlerësimi dhe besimi ndaj Unionit me angazhim të plotë drejt bashkimit sa më të afërt te klubeve të futbollit dhe talenteve shqiptar ne Zvicër.

 

Kryetari UKSHFZ

Feti Demoli