UKSHFZ sot edhe me një sponsor të ri dhe me shpresë për Klubet e Futbollit shqiptar në Zvicër dhe bashkëpunim të ngushtë me FFK

SYRI TV

Sponsori Astrit Komani është një djalosh dhe shembull që i ofrohet UKSHFZ me vetë dëshirë të  kontribuojë për një perspektivë reflektuese dhe me bindëse për rininë dhe futbollin shqiptare në Zvicër.

Afaristi Astrit Komani duke parë peshën dhe seriozitetin e UKSHFZ në angazhimin e bashkimit dhe aktivitetin me qëllime të afirmimit dhe hapësirës të klubeve për futbollin e në veçanti  për talentet shqiptarë dhe vullnetarisht sot nënshkruan kontratën për sponsor me UKSHFZ kryetarin z. Feti Demoli.

Komani AG  /  Maler- Gipserarbeiten  në adresën  Dorfstrasse 147   8802 Kilchberg ZH  është aktivist i zellshëm dhe atdhetarë më rrënjë dhe shpirt njëherë kontribuues i shumë aktiviteteve te mëhershme në kulturë dhe sport në Zvicër dhe vendlindje.

UKSHFZ falënderon Komani AG  / Maler- Gipserarbeiten  dukë vlerësuar kontributin e tij.

 

Kryetari i UKSHFZ

Feti Demoli