Gjatë ditës së sotme prezantojmë sponsorin e UKSHFZ për turnirin e Kupës të futbollit në Kosovë

SYRI TV

Kryetari i UKSHFZ z. Feti Demoli sot ishte në takimin e radhës me Sponsorin i cili si që theksoi edhe vetë me kënaqësinë më të madhe dëshiron te kontribuojë në futbollin e Klubeve Shqiptare në Zvicër e në veçanti për rininë dhe kulturën.

         

Amir Latifi me  firmën e tije >Prima Drive Fahrschule<  ne Bilten Kt. Glarusit jep frytet bashkë me sponsorët e tjerë me shpresa ndaj rinisë dhe futbollit të Klubeve ne Zvicër dhe lavdinë me finalizimin dhe punën serioze të UKSHFZ.

Marrëveshjet e arritura me UKSHFZ është mbizotërim i sukseseve sidomos lidhjeve me vendlindjen dhe arritjen më të shpejtë drejt sukseseve te klubeve dhe futbollistëve të ri.

 

Me respekt

Kryetari i UKSHFZ

Feti Demoli