KF »GUANGZHOU CITY » NGA KINA VLERËSON ME MIRËNJOHJE GAZETARIN E SYRI.TV NGA ZVICËRA

SYRI TV

06.05.2022 Kinë

Është hera e katërt që gazetari i televizionit SYRI. TV Arben Mehmeti shpërblehet me mirënjohje. Kështu ndodhi edhe sot kur klubi fubollistik »GUANGZHOU CITY »nga Kina vlerëson dhe shpërblen «me mirënjohje» gazetarin e SYRI. TV , Arben Mehmetin për kontributin e tij në të mirë të kësaj shoqate dhe të SYRI TV medium më i mirë në mërgatë.

Arben Mehmeti, gazetar i SYRI TV dhe televizioni SYRI TV nga Zvicra janë vlerësuar me mirënjohje nga klubi fubollistik »GUANGZHOU CITY » nga Kina . Po ashtu një falënderim i përzemërt dhe i veçantë i shkon edhe drejtorit të mediumit SYRI TV, z. Musli Sahiti.

Ju shprehim mirënjohje për afirmimin dhe vlerësimin nga ana Juaj si redaksi Televizive të vlerave të Shoqatës si dhe mirëkuptimin e treguar nga ana Juaj që në aktivitetet e ardhshme të » GUANGZHOU CITY » të qëndroni afër nesh, duke i informuar mbi aktivitetin tonë diasporën në Evropë, në botë e njëherë edhe në Kinë . Mirënjohja e » GUANGZHOU CITY » nga krye trajneri i skuadrës së të rinjve U19 që klubit fubollistik Ergys Luga , / SYRI. TV

TV Syri

Zvicër