Një grua raportohet se ka vdekur në aeroplan derisa ishte duke ardhur nga Zvicra

SYRI TV

Siç njofton Policia, viktimës i ishte keqësuar gjendja shëndetësore dhe pasi ishte kontrolluar nga ekipi mjekësor ishte konstatuar vdekja e saj.

Rasti është regjistruar në Aeroportin e Prishtinës “Adem Jashari” më 29.04.2024 në 22:25h.