Ta veshim facebookin kuq e zi!

SYRI TV

Deputeti shqiptar në parlamentin e Serbisë Shaip Kamberi ka reaguar në shenjë të ndalimit të bartjes së fanellës kuq e Zi me shqiponjë shqiptarit nga Maqedoni e Veriut.

Shaip Kamberi fton shqiptaret gjithandej që ta mveshin Facebook Kuq e Zi.

Duhet cekur se edhe në Maqedoninë e Veriut ditë më parë janë akuzuar shqiptarët për ngritjen e Flamurit Kombëtar gjatë vizitës së kryeministrit të Kosovës i cili vizitoi komunën e Çairit dhe Tetovës.

 

Shkrimi i plotë i Z. Shaip Kamberi

Shqiponja është e jona.

Prandaj e mbajmë me krenari.

Të gjithë shqiptarët kudo që jetojnë.

Tendenca për t ‘na ndalu shqiponjën është tentativë për t ‘na mohu identitetin.

Nuk pranojmë.

Prandaj nuk mundeni.

Në shenjë proteste për rastin e ndodhur ditë më parë, kur një fëmije shqiptar iu ndalua të mbante veshur fanellën me shqiponjë.

Ta veshim facebookin kuq e zi.