KATËR OBJEKTE ANTISHQIPTARE NË QENDËR TË KOSOVES TË NGRITURA NGA KRIMINELËT MË TË MDHENJ ANTISHQIPTAR…!

SYRI TV

Msc Muhamet Shabani

Tyrbeja e Sulltan Muratit te Parë, e ndërtuar në fshatin Mazgit te Kastriotit, e ndërtuar nga Sullatan Bajaziti.

Ky objekt nuk do të duhej të ekzistonte fare, sikur shqiptarët të kishin parasysh pasojat e pushtimi dhe sundimit të barbarëve otoman!

Ironia më e madhe është se shqiptarët kërkojnë shërim duke u lutur te organet e brendshme të KRIMINELIT,SULLTAN MURATIT TË PARË…!

Xhamia e Sulltan Mehmetit te II,e KRIMINELIT MË TË MADH ANTISHQIPTAR është ndërtuar ne vitet 1460-1461.

Shqiptarët në këtë objekt që është simbol i KRIMIT, luten në emër te ZOTIT….!

Monumenti serb i ngritur në Gazimestan në vitin 1951 nga antishqiptari i përbetuar Aleksander Rankoviq, shpreh urrejtje dhe falsifikim të Historisë së POPULLIT SHQIPTAR…!

Pra ky monument është politik i cili ka frymëzuar dhe ende frymëzon Kriminelët serb për spastrimin etnik të Kosovës!

Kisha serbe në oborrin e Universitetit të Prishtinës, është një objekt që ua përkujton shqiptarëve regjimin kriminal të Sllobodan Millosheviqit i cili me këmbëngulje insistoi në spastrimin etnik te Kosovës nga shqiptarët…!

P.S.

A ekziston ndonjë monument historik MESJETAR SHQIPTAR në qendër të Kosovës?

Shqiptaret, nuk janë mirënjohës ndaj Kryetrimit shqiptar të Betejës së Kosovës MLLESH KOPILIT NGA DRENICA, i cili e vrau Sulltan Muratin e Parë!

Shqiptaret nuk janë mirënjohës as ndaj THEODORIT TË DYTË MUZAKA i cili dha jetën në Betejën e Fushe-Kosovës më 28 qershor 1389!

NE NUK BËMË ASGJË,QËNDRUAM DUARKRYQ…!

SHQIPTARËT JANË FENOMEN UNIK NË BOTË!

, JEMI TË VETMIT QË NDEROJMË DHE RESPEKTOJMË KRIMINELËT, XHELATËT E TYRE,VEPRAT E TYRE.. !