Zieni lëkurat e patates me ujë! Zgjidh një nga problemet më të mëdha të femrave dhe meshkujve

0
263

Flokët e thinjura janë një nga problemet më të mëdha të femrave në ditët e sotme, andaj ato do të bënin çdo gjë që është e mundur për të shpëtuar prej këtij problemi.

Shumë produkte kozmetike dhe bojra të ndryshme janë zgjidhja e këtij problemi, por metodat natyrale mbeten gjithmonë më të mirat. Nëse jeni duke kërkuar një zgjidhje për këtë shqetësim, atëherë ne do t’ju tregojmë sot recetën e duhur që do të zgjidh një nga problemet tuaja më të mëdha.

Përbërësit:
200 gramë lëkura patatesh;
1 litër ujë;

Përgatitja:
Zieni ujin dhe hidhni më pas lëkurat e patateve. Lërini të ziejnë për të paktën 5 minura dhe më pas hiqini nga zjarri. Lëreni të ftohet, derisa edhe uji të marr një ngjyrë më të errët. Më pas mund ta përdorni.

Përdorimi:
Lajini flokët normalisht me shampo. Thajini sa më shumë që të jetë e mundur dhe më pas vendosni lëngun e zierë të patateve. Mbështillni flokët me një peshqir dhe mbajini ashtu për të paktën një orë. Shpëlajini dhe njëherë normalisht.

Shënime:
Ky trajtim natyral do të ndihmoj që flokët tuaj të bëhen natyral gradualisht. Është shumë e rëndësishme që kura të përsëritet vazhdimisht me qëllim që të jap efektin e dëshiruar.