Zhdukja e frikshme e avokatit shqiptar, polica gjen gjurmët e tij

0
346

Prej kohësh mediat flasin për zhdukjen e avokatit shqiptar Bensik Muço pasi sot janë bërë plot 10 ditë nga humbja e tij.

Besnik Muço u nis nga Durrësi për të takuar familjen e tij në Itali, por nuk arriti kurrë atje. E merakosur gruaja e tij bëri denoncimin dhe që prej asaj dite policia italiane dhe shqiptare kanë nisur hetimet.