ZGJOHU

0
170
Emri yt në gjakun tim
Nëpër vena poshtë e lart
Zgjohu shpirt mos u dorëzo
Një buzëqeshje ma dhuro
 
Dora jote ka shumë fjalë
Eja e më puth një herë në ballë
Ne po flasim vetëm më sy
Sa e bukur kjo dashuri
 
Ngrihu moj pa asnjë lot
Shikoje dillin që po lind
Rrezet fytyrën po ta shndërtin
Si një lule e bukur prilli
 
Kush të tha që nuk je më
Kur në ty ka vetëm jetë
Dashuri dhe vetëm lumturi
Lumë për ty o gjaku im.
 
14.10.21
F.H