Zbuloni si ndikon qeshja në shëndet

0
233

Sot është dita botërore e të qeshurit. Sigurisht, se pyetni pse të qeshurit ka ditën e vet?
Në fakt, të qeshurit është stimulues i fuqishëm që ndikon në shëndetin e përgjithshëm dhe për përmirësimin e disponimit.

Asgjë në botë nuk mund të ndikojë aq shpejt dhe pozitivisht sikur të qeshurit, transmeton KosovaPress.

E qeshura lufton stresin dhe dhimbjet, shton vetëbesimin dhe përmirëson koncentrimin dhe të mbajturit mend.

Të qeshurit ndikon pozitivisht në punën e zemrës, hormone, mushkëri, sy, emocione, tru.