Zbulohet shifra që do të marë Beyonce në dasmën në Gareth Bale

0
212

Futbollisti i njohur Gareth Bale ka vendosur që të martohet së shpejti në Itali dhe kërkon që ylli i muzikës pop të këndojë në dasmën e tij. Ndonëse ende nuk e ka përcaktuar kohën dhe vendin, ai ka menduar fillimisht për muzikën, e cila do të argëtojë të ftuarit. Pjesë e saj mendohet të jetë edhe këngëtarja Beyonce, por jo si e ftuar, por si këngëtare. “The Sun” shkruan se këngëtarja amerikane ka kërkuar  1.5 milion euro për të performuar në dasmën e Gareth Bale. Një vlerë e tillë duket të jetë e përballueshme për futbollistin e Real Madrid, i cili thuhet se ka nisur negocimin me këngëtaren 36-vjeçare.