Vret qindra pacientë, tash shpreh keqardhje

0
177

Ish-kujdestari Nils Hegel, i akuzuar për vrasjen e qindra pacientëve në dy spitale në Gjermani, tha sot se i vjen keq dhe turpërohet për gjithçka që ka bërë.

41-vjeçari u tha gjyqtarëve të gjykatës rajonale në Oldenburg se vdekja e viktimave të tij në kohën e vrasjes nuk ka shkaktuar tronditje kur ato u kryen  dhjetë vjet më parë.