Vjen alarmi: Borë, shi, bllokim të rrugëve, e çka jo tjetër nga bora e re

0
261

Në Sarajevë dje ra borë, ndërkaq meteorologët paralajmërojnë se priten rreshje akoma më të fuqishme, Aktuale.mk.

Në Sarajevë dhe në më shum pjesë të Bosnjes është ndezur alarmi i verdhë.

Teperatura në sarajevë është 2 gradë. Ndërkaq gjatë natës ka rënë nën zero.

Në Mal të Zi është shpallur alarm I kur për shkak të gjendjes alarmante të motit, rreshje të rrëmbyeshme që priten dhe erës së fortë.

Bora e parë që kaploi pjesën më të madhe të Sllovenisë shkaktoi probleme në trafik, rrjetin elektrik duke lënë shumë shtëpi në errësirë.

Ngjashëm është edhe në kroaci. Atje nga era e fuqishme ëhstë mbyllur porti detar