Vizatimi i cili zbulon se a e ke trurin e të rriturit apo të fëmijës

0
2580

A mendon në mënyrë të pafajshme si fëmijë apo në mënyrë të “ndytë” si personat e rritur? Këtë do t’ju zbuloj ky vizatim…

Çfarë sheh në këtë fotografi? Nëntë delfinë apo gruan lakuriqe të cilën e ka përqafuar mashkulli nga pas?

Ajo çfarë sheh tregon se sa është “i rritur” mendimi yt. Pra, fëmijët në këtë fotografi do t’i shohin nëntë delfinë, derisa të rriturit shohin një përqafim seksual.

Nëse je i rritur, dhe i sheh delfinët, kjo është shenjë se mënyra jote e mendimit është e ngjashme me atë të fëmijës.

Një këshillë e vogël: kur i afrohesh shumë vizatimit, do t’i shohësh delfinët: ata janë hijet në trupa.