Vidhen thesaret në Suedi, policia në ndjekje

0
215

Thesaret mbretërore me vlerë të Suedisë të cilat u vodhën në korrik të vitit të kaluar tani mund të gjenden, thonë policia.

Një deklaratë të bërë në internet thotë se policia po punon intensivisht për të konfirmuar se sendet janë të vërteta dhe afër gjetjes.

Hajdutët morën dy kurora dhe një kordë që i përkiste një prej monarkëve të shekullit të 17-të të Suedisë.

Mendohet se sendet mund ti përkisinin mbretit Karli IX.