Videoklipin më të ri» i Golde AG «HEROINAT «

0
1263

Golde AG sjell Videoklipin më të ri» HEROINAT »

 

Këngëtari nga Presheva Arian Agushi, i njohur për publikun shqiptar si Golde AG, ka bërë të ditur përmes rrjeteve sociale, se këtë Diele ( 19.01.2020 ) në ora 15: 00 sjell Videoklipin më të i ri “HEROINAT” , një këngë që i dedikohet nënave dhe motrave të cilat ishin pjesë e dhunimeve çnjerëzore në Kosovë në kohën e luftës.

Ato janë pika më e dobët dhe pjesa më e ndishme e luftës sonë për liri. Ne e dimë Golde AG, në cdo këngë apo videoklip i tijë është hit , shpresoj se do t’ju pëlqejë kjo këngë. Në fund do të ju sjellim shkrimin e Arian Agushit të cilin e ka publikuar në facebookun e tij.

Videoklipi më i ri “HEROINAT” , publikohet të Dielën në ora 15:00.Kjo këngë është një forcë dhe shpresë për jetë, për të gjitha ato nëna dhe motra të cilat ishin pjesë e dhunimeve çnjerëzore në Kosovë në kohën e luftës.

Ato janë pika më e dobët dhe pjesa më e ndishme e luftës sonë për liri.Shpresoj që do ta pëlqeni dhe shpërndani sa më shumë që ato të ndihen të forta, ballë hapur dhe të barabarta në shoqëri bashkë me ne.

Lyrics : Arian Agushi

Produced by : Genc Prelvukaj

Video : BUG Lirim

 

Autor: Arben Bina Mehmeti