VIDEO/ Pamje të rënda, doktori goditet e rrihet tek Spitali i Fëmijëve

0
234

Nëse keni menduar që shëndetësia do të bëhet me standarde ashtu sikur kanë vendet e përparuara duket se jemi ende larg.

Pamjet e mëposhtme nuk janë asgjë më pak apo më shumë se sa një pasqyrim i situatës dramatike të shëndetësisë e cila është kapur nga politika dhe nga mjekë që e shohin spitalin si “bankën e tyre të arit”.

Videoja është kapur në Tiranë në ambientet e jashtme të spitalit të fëmijëve dhe me sa duket doktori ai ka sjellë në majë të hundës qytetarit sa është detyruar ta ndjekë për ta rrahur.