VIDEO/ NASA lajmëron se çfarë do të ndodhë në Dhjetor

0
194

Çfarë duhet të presim nga qielli i dhjetorit?

Shihni një shi të jashtëzakonshëm meteorësh, yjet më të shndritshëm të kostelacioneve të njohura dhe më shumë! Për të mësuar kur dhe ku të shihni lart, shikoni videon e mëposhtme të bërë publike nga NASA.

https://web.facebook.com/NASA/videos/134421347267233/