VIDEO/ Momenti kur Haradinaj mezi ngre atlasin gjigand: Ku ku, ç’ka na bane!

0
265

Qeveria e Kosovës ka miratuar raportin e Komisionit për shënjimin e kufirit me Malin e Zi, për shqyrtim të mëtejshëm në Kuvend.

Në fund të raportimit, i cili u bë në mbledhjen e Qeverisë kryesuesi i Komisionit, Shpejtim Bulliqi, ia dorëzoi kryeministrit raportin së bashku me të dhënat e gjetura.

‹Unë e kam në formë elektronike, – tha Haradinaj, – po hajt se po e marr. Veç kur pa se atlasi ishte gjigand, i madh dhe i rëndë dhe po e mbanin dy persona,  Haradinajt i doli një fjalë para mikrofonit: “Kuku, ç’ka na bane!”